Şeref AKBULUT - Okul Müdürü

1987 yılında Burdur’un Gölhisar ilçesinde doğdum.

İlkokul ve Ortaokulu Burdur’un Çavdır İlçesi Kozağaç İlköğretim Okulunda, Liseyi Antalya Hacı Dudu Mehmet Gebizli Lisesi´nde, Üniversiteyi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi´nde Tarih Bölümü okuyarak bitirdim.

2008 ile 2014 yılları arasında Burdur´da ve Antalya da farklı ÖSS ve KPSS dershanelerinde Tarih ve Vatandaşlık dersleri öğretmeni olarak çalıştım. 2014 KPSS sınavı ile Çavdır Anadolu Lisesi’ne Tarih Öğretmeni olarak atandım ve 2017 Eylül’e kadar öğretmen olarak çalıştım.

2017 Eylül – 2019 Şubat arası dönemde Çavdır Anadolu Lisesinde asaleten Müdür yardımcısı olarak görev yaptım. 08.02.2019 tarihinden beri Çavdır Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevini yürütmekteyim.

Çavdır Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevimin yanında 21.12.2020 tarihinden beri Çavdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevini de vekaleten yürütmekteyim.

2023 yılında Burdur MAKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Ana Bilim Dalında Tezsiz Yüksek Lisans mezunu oldum.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.