Çavdır Anadolu Lisesi

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen,Okuyan, İnceleyen, Araştıran,Analiz ve sentezler yapabilen, Akla ve bilime dayalı eğitim ortamında Hayata ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan, Daima büyüme gösteren,Yarını bugün yaşayan, Yönetici, öğretmen, personel,öğrenci ve velilerle İşbirliği içerisinde , Çevrede ve bölgede etkili ve nitelikli bir lise olmaktır.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,İnsani ve milli değerleri en yüce biçimde savunan,Kendinegüvenen,Araştırmacı,teknolojik gelişmeleri izleyen, Üniversitelere öğrenci hazırlayan, Bireyleri evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda yetiştiren, Kurumsallaşmış bir Anadolu Lisesi kimliği ile Örnek ve önder olmak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 160-416
Okulun Sınav Başarı Durumu: %76
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 28
Sportif Etkinlikler: E-SPOR TURNUVALARI-SATRANÇ-ATLETİZM-HALI SAHA TURNUVALARI-MASA TENİSİ-VOLEYBOL-DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Bilimsel Etkinlikler: BİLGİ YARIŞMASI-MÜNAZARA
Proje Çalışmaları: MEHMET AKİF ERSOY ÇAVDIR MESLEK YÜKSEKOKULU İLE KARİYER GÜNLERİ

WEB - https://cavdiranadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - MENEVŞELİK MAH. EĞİTİM SK. NO 3 İÇ KAPI NO 3 ÇAVDIR / BURDUR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - 4800 Nüfuslu olan ilçemiz İzmir-Antalya ve Ankara-Fethiye yollarının birleştiği noktadadır.

Adres - MENEVŞELİK MAH. EĞİTİM SK. NO 3 İÇ KAPI NO 3 ÇAVDIR / BURDUR

Ulaşım İl Merkezinden genelde her saat başı,, Antalya ve Denizli İllerinden 2-3 saat aralıklarla otobüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 90 Km